duminică, 22 martie 2009

Aiurea

Ati observat o chestie interesanta? nu mai exista femei! intradevar pare greu de crezut dar chiar nu mai exista femei! tot ce vad iesind pe strada sunt: baieti, barbati si pseudo-barbati. este imposibil sa observi naturalete feminina, absolut imposibil. de ce? pentru ca nu mai exista!

Femeile au avut proasta inspitatie de a adopta cele mai urate caracteristici ale barbatului. au existat acele femei care au luptat pentru depturi pentru libertate, au primit-o si ceea ce au stiut face cu ea este sa devina niste pseudo-barbati. imbraca costume barbatesti, devin lacome si inselatoare, alearga orbeste dupa avutii si respectul si aprecierea unor barbati care nu merita nici cat negru sub unghie! trist, foarte trist! daca dupa atata timp nu au invatzat care le este potentialul, lucrurile minunate pe care le puteau creea, acum isi merita batjocura si mila, nefiind de mirare de ce acum, mai mult ca niciodata misoginismul este in floare!

Intradevar cunoastem cu totii ca, barbatii sunt de cacat, niste prosti obsedati de putere si bani, nesiguri de potenta sau marimea penisului lor astfel dezvoltant un comportament violent si obsesiv. din toate "calitatile" barbatului, femeia a ales sa le adopte pe acestea! bravo fetelor, bravo ati invitestit calitatile voastre si libertatea voastra in a deveni patetice!

Dintre toate aceste femei cred ca, cele mai aiurea sunt asa zisele femei de afaceri. au adoptat imbracamintea masculina, tunsoarea masculina, atitudinea superioara, agresiva pt. a castiga bani, respect, onoare ... pacat, au castigat doar pierderea libertatii feminine! inca odata bravo fetelor va`ti bagat pula in tot ce au muncit mamele si bunicile voastre!

Toata frumusetea femeii a disparut, nu mai exista naturalete totul este numai un fard, o suvita de PLASTIC!!!!!!! o buza plina de botox, silicoane (caci noua ... ne plac silicoanele .. nimic mai bun decat o pereche de tate false). fetelor, chiar aveti impresia ca, adoptand atitudinea, imbracamintea si look`ul barbatilor va faceti ma placute in ochii nostrii?! deloc, sa va spun un secret: barbatii se feresc de asemenea femei, stim cat de naspa suntem noi, cat de prosti si distrusi emotional, nu avem nevoie de un alt barbat cu tate care sa se comporte exact ca si noi. tot ce cautam odata in femeie era calmul, linistea, puritatea, frumosul, naturalul si iubirea! acum primim egoism, materialism si falsitate!

Singura urma de feminitate am putea zice ca ramane tocul ... acea proasta inventie. cata inspiratie ii trebuie unei dudui sa poate tocuri .. sa o doara picioarele tot timpul sa isi faca rani sa nu mai vorbim problemele cu coloana si durerile de solduri! dar este perfect, pentru ca`i fac picioarele si fundul sa arate extraordinar. si totusi tot ceea ce primesc din partea noastra pentru chinul acesta este: limbajul vulgar, abuzuri verbale si/sau sexuale si lipsa de respect! inca odata fetelor bravo sunte`ti dumnezeiesti!

Dar sa nu credeti ca ma iau de voi aiurea ... adevarul este ca noi, barbatii, v`am adus in stadiul asta .. este greseala si prostia noastra; dar nu aveti scuza si nu meritati iertare ca ati fost si sunteti atat de slabe incat sa va lasati inca conduse de niste brute! treziti`va la realitate! fiti frumoase, fiti naturale si educatine for fuck sake ... lasati`ne sa va iubim si schimbati`ne in bine! aveti talentul asta!

Este timpul sa va revizuiti comportamentul, sa reveniti la realitate, sa schimbati in bine cacatu asta numit barbat si sa schimbati modul grotesc cu care sunteti privite in lume!



17 comentarii:

  1. Da in parte ai dreptate,majoritatea fetelor,femeilor se ascund sub kilograme de machiaj isi pun extensii unghii false si ajung alte persoane renunt l frumusoetea lor naturala....dar mai exista si femei ~normale~care se respecta si care stiu ca frumusetea naturala e cea potrivita ..sau cum sa ma exprim..daca cauti atent mai gasesti astfel de fete,femei .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfff....WRONG :))...ne conduc femeile in zeci de miii de moduri...si nu e nevoie sa dam tzanspe mii de exemple...unul e de ajuns...ia de ex sexul...femeile ne-au convins de zeci de mii de ani...k ele vor mai putzin sex decat noi...barbatzii...ceea ce nu e adevarat pt k suntem mamifere...si mamiferele vor sex in mod egal indiferent de sex, asa se asigura natura k ne reproducem...si totusi...atata de prosti suntem incat chiar a functzionat chestia asta a lor!!! Suntem atata de prosti incat trebuie sa le convingem sa faca sex....exemple mai sunt multe...dar...nu vad de ce esti asa pro feminitate...i mean like why the fuck do you care...it's not like all of them are like man's...ei bine...sunt tipele ascunse sub tone de machiaj...pitzipoancele...care pana la urma trebuie sa iasa si ele cu cv in evidenta...k nah...asta le este varsta si mentalitatea....dar nu....nu poti generaliza...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sebastian Hatred28 martie 2009 la 03:27

    hai mai da-o-n pula mea de treaba ca nu e asa extrem. wtf parca citesc apocalipsa dupa Stanca *lol* j/k

    RăspundețiȘtergere
  4. diud .... nu incerc sa prezint exceptiile .. alea se cunosc .. si n`are rost sa le prezentam. dar realitatea sociala este asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. urata generalizare...nici nu stiu de unde sa incep...va trebui sa punctez...sunt prea multe...
    deci..
    1.melodia aia de la suie paparude "a fost odata"

    2.mandria,invidia si ura sunt pacatele cele mai des realizate de femei in timp ce barbatii pacatuiesc prin placere carnala si lacomie. asta nu se va schimba niciodata, e o chestie hormonala.
    da, exista multe exceptii dar eu vorbesc de o majoritate lafel cum ai vb si tu.

    3.sunt deacord cu unele aspecte din ce ai zis tu dar sti ca e najpa sa porti fusta?:)) si ce e gresit sa porti haine largi si sa te simti bine cum esti imbracata?femeile au fost nevoite de-a lungul veacurilor sa urmeze doctrina, sa poarte anumite haine, sa isi poarte parul lung. ce vezi tu acum e reactia la libertatea de care avem parte acum.

    e destul de greu sa ma exprim, eu una ma machiez rar, as vrea un corp mai frumos dar nu mi-l permit, ma imbrac cu bluzoanele lu sega de fiecare data cand am ocazia, merg cocosat pentru ca asa a fost sa fie...si din cand in cand ma simt bine in pielea mea...sunt inca femeie...iar tu exagerezi dintr-un motiv pe care nu il inteleg...poate tu sti ca ia un motiv intemeiat...

    RăspundețiȘtergere
  6. desii scris intr-un mod destul de stangaci, ideea de baza e...adevarata... da, e trist...
    nu e vorba de modul de a te imbraca...aici e vorba de comportament...si cred ca stii si tu asta.
    femeile astea...au ele impresia ca daca se comporta aproape ca un barbat, se apropie mai mult de el, si ca poate sa-i fie alaturi ca si amicii lui de bautura...dar oricat ar incerca...femeile, stau oricum de partea cealalta a mesei.
    mai exista extrema cealalta, care da, afiseaza o feminitate falsa, doar ca sa atraga un tip cu bani...sau mai multi tipi cu bani...sau se multumesc si cu privirile lascive a unor oameni care se gandesc deja la kama sutra.
    teoretic femeile ar trebui sa fie femei, pentru ca fiecare celula din corp e programata sa exprimi ceea ce esti.
    asa ca hai sa ne bucuram de viata asta, sa o traim asa cum suntem, nu cum da bine in fatza altora...I myself, am waiting for that summer day, in a green field, with my cream dress and my cowboy hat, shooting pictures in the sunset light.

    RăspundețiȘtergere
  7. bine zis! cat despre modul stangaci intradevar,nu am avut pretentia de a scrie corect sau intr`un mod oarecum literar ... sunt total pe langa beletristica sau whatever. sunt constient de acest lucru ... cat si despre modul de multe ori prost (gramatical sau nu) in care scriu!

    as always constructive criticism is welcomed! :P

    RăspundețiȘtergere
  8. "alearga orbeste dupa [...] respectul si aprecierea unor barbati care nu merita nici cat negru sub unghie!"...să mă cauţi când îţi vei reveni din cretinitatea în care trăieşti, crezând că cineva te va schimba...

    RăspundețiȘtergere
  9. Sebastian Hatred4 aprilie 2009 la 04:35

    lol vad ca femeile astea se cam simt jignite la ce ai scris. nu stiu daca iti pasa sau nu, dar banuiesc ca nu. am mai avut un post in care am zis ca e destul de exagerat ce ai scris tu. in orice societate exista anumite clase de oameni tipici. e clar. dar dupa maniera ta de a scrie te percep ca pe un extremist, iar ca sa poti sa judeci cat mai limpede trebuie sa fii undeva la mijloc. obiectiv. textul tau cam duce lipsa de obiectivitate. sunt sigur ca nu e usor uneori sa scrii obiectiv, insa la tine se observa ca sunt lucruri care te deranjeaza pe tine exclusiv (probabil si pe alte persoane, dar nu in totalitate). Avant in vedere acest lucru nu sunt de acord cu partea in care spui "diud ....[...] dar realitatea sociala este asta!" Tu o vezi intr-un fel, altul o vede intr-un alt fel. Probabil ca as fi fost de acord in cazul in care, ti-am spus, ai fi fost obiectiv si in prezentarea ta apareau mai multe pareri a mai multor persoane si chiar (de ce nu?) poate un studiu social sau filozofic asupra acestui fenomen.
    Ce vreau eu sa-ti spun e ca sunt sigur ca esti capabil sa faci asa ceva. Si parerea mea e ca atunci cand faci o astfel de treaba, ajungi la ceva calitativ... depasesti nivelul unde risti sa dai in texte cu sentimente de frustrare. Sper sa iei in considerare parerea asta. : )

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii, sunt mai mult decat par a fii, si intotdeauna mai putin cand ajungi sa ii cunosti...pentru ca suntem colectionari, evoluam cunoscand alte caractere, reactii, si personalitati...
    Aprofundeaza, si argumenteaza, nu-mi mai da commenturi de genul:
    "bine zis! cat despre modul stangaci intradevar...criticism is welcomed!"...give me stuff to comment on

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa au fost tot timpul, nu vreau sa jignesc vreo fata cand zic asta, dar femeia a reusit tot timpul sa ceara ceva, incontinuu, indiferent ca ii era spre bine sau spre rau, si dupa ce a primit acest lucru sa faca o perversiune completa din el, de la farduri care au fost la inceput extrem de finute, acuma au devenit un lucru care se pune cu bitanjera si se da jos cu pickhammer pneumatic si shpaclu, la iubire, I LOVE YOU HONEY, ( as long as your dick, your wallet, and your charm is better then the next fucker that tags along the street ) asta a fost natura feminina tot timpul, adapteaza-te :) la prima intalnire nu mai cumperi un buchet de flori, cumperi un diluant, o dalta si un ciocan, si in loc de te iubesc ii spui AVON ... putine mai sunt neatinse de mania Morandi, Gutza, si de tot cacatul pe care il aduce occidentul sau pe care il facem chiar noi... asta e adevarul, oricat de dureros ar fii... ( nu suntem nici noi barbatii mai prejos, nici o problema, dar ... fetelor *not all* EXAGERATI IN PLM! )

    RăspundețiȘtergere
  12. * are better ( plm ii 4 dimineata! excuse the mistakes )

    RăspundețiȘtergere
  13. deci femeile se iau dupa barbati?de cand poarta barbatii silicoane?nu am inteles exact unde bati:ori ca se machiaza tipele cu o tona,sau se comporta ca niste brute?sau ambele?

    RăspundețiȘtergere
  14. mai posteaza si tu ceva nou! ca esti bun! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. mi-a placut asta :)...pe alocuri ai avut dreptate, uneori ai fost prea negativist si putin exagerat..dar..este parerea ta...mi-a placut pentru ca printre randuri se pot citi si alte lucruri :)

    si uite, ca fata, pot sa spun ca da, femeile si-au pierdut feminitatea printre incercari de a impresiona si a atrage atentia,ambitii materiale, farduri si pareri conform carora am fi cu atat mai sexi cu cat suntem mai dezbracate si mai vulgare..
    tot pe principiul asta se poate scrie ceva despre tipii care incep sa semene din ce in ce mai mult cu o femeie..
    parerea mea e ca barbatii ar trebui sa fie barbati, femeile femei..exista puncte bune si puncte slabe, avantaje si dezavantaje de ambele parti.si desi uneori mi-as dori sa fi fost barbat, nu-mi doresc sa fiu "barbata" si nici nu mi-as dori un tip mai feminin decat mine

    RăspundețiȘtergere
  16. interesant...intr-adevar cam asa e acum...a lipsit naturaletea de mult,dude...

    si esti bun la astea...astept o noua postare :)

    RăspundețiȘtergere
  17. prea mult fard silicoane tocuri puterea inteleasa ca masculinitate tin de nivelul creierului...intotdeauna o majoritatea intelege altceva din evolutia care la baza este pozitiva.
    ce vor femeile de fapt e libertate,sociala,de decizie,asupra vietii lor,de miscare,garantia ca daca barbatul sustinatorul vietii si casei lor se dovedeste a fi un mik nemernic nu vor cadea in c*r si vor avea deja experienta supravieturirii pe cont propriu...si mai e ceva,vrem distractie,ai idee cat stres eliberezi numai cand spui "cacat" ,in loc sa razi in batistuta? :)

    RăspundețiȘtergere