joi, 15 ianuarie 2009

Micile Satane Bicentenare 3



Bine v`am gasit dragi prieteni. Dupa indelungi cereri si presiuni am hotarat sa scriu capitolul trei din frumoasa noatra poveste de "dragoste", caracteristicile micilor Satane! Acem trei categorii mari la care exista cateva subcategorii .. dar astazi vom vorbi doar despre cele 3 importante:Religioasa, Politica si Miss Univers!
Bun .. vom incepe cu Religioasa ... aceasta specie "Satanica" se raspandeste cu rapiditate prin toate mijloacele de transport, si sunt in special funny ... ceva mai mult decat enervant (lucky break i guess). Am patzit o faza la un moment dat, eram in tramvai ... si ca niciodata nu aveam baterii la player ... (moment foarte naspa) si ma uit in gol .. ma gandesc la tot felu numa sa treaca timpu mai repede ... intr`o statie urca o batranica simpatica foc care se pune in fatza mea; nici nu se aseaza bine si incepe sa`mi urle cum ca biblia ma va salva ... christos ma iubeste si imi va salva sufletul, cum minunata imparatie a cerurilor ma asteapta cu portile deschise. Eu eram ... uhmmm ... ce pula mea s`o intamplat de`odata? cand o intrat tramvaiu in biserica la pocaitzi?!!!??! Incerc sa fiu amabil cu individa sa`i explic sa o fac sa inteleaga, ca nu imi pasa si nu cred in imparatii cu portzi deschise pt. someri si isusi care iubesc fara sa le trebuiasca de mancare si alea alea ... din pacate dragii mei nu am scapat ... a continuat sa`mi recite din biblie .. sa ma plictiseasca intens! toate ca toate ... norocul meu a pierit cu totul ... ea coboara in aceeasi statie ca si mine .. si ma urmareste ... continuand sa`mi propovaduiasca salvarea, iubirea dumnezeiasca si tronul al 11249512354726354126836421`lea din dreapta lui dumnezeu! trist ... scaparea a venit cand am intrat in bloc si am inchis usa! :)) ca sa vezi .. salvarea vine de la o "tinerica" care in loc sa se grabeasca spre tronul ei in dreapta salvatorului ... imi salveaza mie sufletul! cat de gingas! MORI!!!!!!
Buuuuuunnnn ... sa trecem la ce`a de`a doua grupa de mici Satanice ... Politica! toala lumea sare acum cu mine YAY! ....
(daca saritzi suntetzi la fel de tristi ca mine .... )
Deci .. politica ... stitzi momentele alea cand statzi si meditatzi la nemurirea circulatiei sanguine in pula? cum nu stitzi? momentele alea cand te gandesti cat de tare ai fute`o pe vecina de la doi .. dar nu ai nici o sansa... da da alea .. mai ales daca ea are 60 + ani ... (bolnavilor) si da fetelor .. pe voi va las in pace de data asta ... cu voi am treaba in capitolele viitoare! Muahahhhahah
Revenind la momentele alea patetice .. stitzi cum se trezeste o baba sa vobeasca cu alta baba ... despre cat de bun ii primaru si cat de bine ii sta lu base fara suvitza .. cat de tanar pare .. si cum guvernul nu face nimik in privintza pensiilor?! stitzi, stitzi? bravo .. ma bucur pt. voi! well .. niciodata nu se intampla ca asemenea aberatii lipsite de orice cunostintza de cauza sau vagi cunostinte legislativ-politice sa fie impartasite de o singura persoana ... tot timpul exista acea persoana care are ceva de aprobat .. si uite incet incet jumate de tramvai aproba o idee imbecila cum ar fii de ce nu is pensiile mai mari .. si cum ca totzi politicienii sunt hotzi si tara merge la vale ... waaaaaaa TOATA LUMEA STIA ASTA .... daca nu ai nimik nou si iteresant de zis TACIIIIIIII!!!!! nu le da apa la moara!!!! caci spre exasperarea noastra nu`i de interes larg cat de fericita`i familia primarului si cat de destept ii!!! FUCK OFF!!!! de ce ma exaspereaza atat de mult lucrul asta? pai .. in cazul in care nu a`ti observat .. orice discutie despre politica in tramvai degenereaza de la politica .. la lipsa de bun simtz a tinerilor .. si lipsa lor de respect pt. varstnici! (waaa acuma va place? a`ti reusit sa ma enervatzi!!!!) Desigur .. orice aberatie de genul: uita-te la ei cum stau jos ... cum nu ne lasa pe noi astia batrani sa stam jos, noi de ce platim bilete si abonamente sa stam in picioare la varsta noastra?! noah .. la fel este si raspunsul .. : in primul rand .. nu platesti bilet sau abonament... AI GRATUIT FUTA-TE DUMNEZO!!!!!!! in al doilea rand .. daca tie itzi place sa faci turul aradului in tramvai .. bravo tie, eu vin de la servici .. sunt obosit vreau sa ma odihnesc .. si eu chiar platesc bilet si/sau abonament (bine mint aici .. merg pe naspa tot timpul .. dar deh!!) prin urmare mi`am platit locul! nu itzi convine .. stai la baba de langa in brate .. sunt sigur ca e de aceeasi parere cu tine! fitzi solidari unii cu altii .. numai pe voi va avetzi! si daca nu ma lasi in pace itzi si fut una .. nu am chef de nervi in momentul asta!
Dragii mei .. folositzi chestia de mai sus .. va garantez ca va, vor lasa in pace! futa`le dumnezo politica, etica si bunul simtz!!! ARGHHHH!!!!!
Haidetzi sa nu o mai lungim aici! sa trecem la grupa cu numarul magic! UUUUUUU 3!!!!
Miss Univers! Aici garantez ca fiecare din voi a vazut cel putzin una! Le cunoastetzi cu totzii acele Pitzi la varsta a 3-a machiate cu taciune, rujate cu lava ... rosu aprins de pula inflamata! galben auriu in obrajiorii fragezi, turcuaz in par, iubire in suflet SI O IMAGINE DISTORSIONATA ASUPRA PROPRIEI PERSOANE! daca nu`i destul de gretzos pana aici .. well .. nu va speriatzi am catziva asi in maneca! privitzi`le in ochi ... (nu va sugerez) eu am facut aceasta greseala de 2 ori .. but NEVER again! imi intersectez privirea cu una din ele ... "dragutza" de ea imi zambeste, ce sentiment minunat, avea 3 dintzi in toata GURAAAAAAAAA!!!!!!!! dumnezeule scapa`ma de vampiri si voi veni acum in imparatia cerurilor! Dar daca asta nu e destul de naspa ... urmatoare sigur e, aceeasi intersectare de privire .. acelasi zambet suav ... dar de data asta proteza! :D PROTEZA CU DINTZI GALBENI!!!! WAAAAAAGHHHHHH gretzos ... si se mai si linge pe buzeeeeeeee .... fratii mei .. nu avetzi idee cat de repede am fugit de acolo! dumnezeule!
Eu unu .. nu imi dau seama ce isi imagineaza ele ... ca i se va scula unui mosneag la 78 de ani ridicola scuza pt. o scula de pishat si o va invita la o partida de sexutz? pai omu ala foloseste Viagra sa`i mai bata inima o zi nu sa i se scoale pula! Dragelor ... statzi acasa .. muritzi frumoase .. naturale ... nu ajungetzi iar in Miss Romania nu ve`tiprimi de la nimeni flori si va spune: dumnezeule ce frumusetze! daca doamne fereste, ajuntegi vreodata la televizor in stadiul asta tot ce ve`ti face va fi sa provocati indigestie nationala! asa ca va rog frumos mumificati`va in alta parte nu in tramvaiul meu!!!!!

ehhh .. cam atat aveam de zis pe azi ... dar ca bonus va voi mai spune despre una! stitzi sigur despre care vobesc, am mai mentionat`o si in capitolele precedente ... babutza la 30 de ani ..
aceeasi "babutza" care vrea sa stea jos .. caci este obosita, este o lady .. si cine stie este gravida!
Pai draga mea ... de ce eu, un barbat in putere, sanatos tun sa obosesc stand in picioare pt. ca tu ai fost atat de incapabila incat sa nu itzi pui o diafragma .. sau sa iei anticonceptionale ... sau sa`l fortezi pe inaptul tau de sotz sa te futa cu prezervativ? huh huh de ce?!
Cativa din voi imi vor scoate ochii cum ca poate individa vroia copii si nu vroia sa se protejeze ... asadar pentru a evita asemenea comentarii inutile va voi spune acuma ceva. Nu ai dreptul sa faci un copil pana nu ai toate posibilitatile financiare sa il cresti decent si cu aproape orice merita, sa`i oferi tot ceea ce`i mai bun! ce incerc sa zic prin asta? well ... daca itzi trebuie prunc .. ai grija sa ai masina INAINTEEEEEE!!! itzi dai seama saracutzul .. cat il scuturi si`l inghesui in tramvai? draga mea .. gandeste-te la binele copilului .. vrei sa creasca cu frica de multime? noah te rog frumos .. cand ramai gravida .. daca nu ai masina sa te deplasezi .. ramai acasa ... pana se aseaza praful pe tine .. esti inconjurata de panze de paianjeni si nasti! dupa ce nasti potzi iesi din casa ... dar atunci sa te fereasca dumnezo sa urci in tramvai cu carutz cu tot! hai sa fiu bun ... sa nu urci cand ii aglomerat! :D see i`m actually a good, carrying guy! i love kids! :D

un ultim cuvant pentru cele mai sus mentionate! dragele mele MURITZI!!!!!

si pt. voi dragii mei, sper ca `a placut asa .. macar putzin! noah cam atat pt. cap 3 ... mai departe nu stiu daca tot despre babe vom trata ... dar va spun eu .. mai avem subiecte bune ... cum ar fii femeile! :))=))

deci si prin urmare .. ramanetzi cu bine!

Va las cu baba funky!

Ohh an comment for goodness sake! it`ll only take you a minute!

30 de comentarii:

  1. esti genial omule! ur so fuckin right! si btw... cluju te sustine!!! keep rockin' dude! si vorba ta : "i fucking love you!" for being so right about everything!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Let them burn into fiery blobs of soap! Babele sunt utile... e nevoie doar sa le schimbi putin... chimia. Good job!!!


    PS. Inainte aveam elderi, batrani si intelepti, acum avem... let us see... let's call them cannon fodder, they can have a use you know!

    RăspundețiȘtergere
  3. my dear child, they are not worshipers of Satan, they are the beast's grandmothers, toate, nenorocitele...l-au pus sa stea la colt la subsol ca nu era destul de evil si-acuma ii arata cum trebuie facuta treaba cu adevarat ;)... primul indiciu este ca toate miros a pucioasa...or worse

    RăspundețiȘtergere
  4. hope in the near future not all the women will end up like this...but still if it weren't for them we be most probably die...(and what i mean by that they cheeeeeer up your life a lil')anyhow...sper sa ajungi si la partea in care se discuta despre moshuletzii aia dragutzi care isi plimba ultima bashina pe strada si care te vede cu tigara in gura si-ti tine teoria chibritului juma' de ora (i'm lookin' forward to read THAT kinda stuff). keep up the good work ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ti-ai gasit ceva tare interesant cu care sa-ti bati capul...pot sa propun pentru o viitoare campanie tiganii si cocalarii care asculta manele in mijloacele de transport?

    RăspundețiȘtergere
  6. oooo da andreea bine ca mi`ai adus aminte ... vom scrie si despre ei! toate sfaturile vor fii luate in considerare ... voi studia fenomenele observate de voi si voi formula o concluzie, doua, trei :P mersi pt. commenturi!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eventual vei mai studia un pic gramatica lb romane ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. pff... bai te stii ma... toate babele au pretetnii , vor respect da una nu s-ar uita mai putin diavolesc la figura ta nedevastata de riduri cat santurile pentru conductele de gaze. keep it up ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. ...dimensiunea prostiei tale este incomensurabila!

    RăspundețiȘtergere
  10. daca tu consideri ca prin exprimarea scrisa a anumitor frustrari este o prostie ... sunt de`a dreptul curios cat de trista este viatza ta!

    RăspundețiȘtergere
  11. fara a comenta strict subiectul postului tau, trebuie sa spun ca ,,talentul tau literar" cam lasa de dorit. Modul tau de a incerca sa pari amuzant nu face altceva decat sa afiseze ostentativ un limbaj rudimentar si o gandire de copil in clasa a 7-a proaspat introdus in stiintele anatomiei.

    RăspundețiȘtergere
  12. mama ce te cearta astea aici tuh! i guess they have better ideas dak se dau in barci in halu asta! stiti ceva?! scrue u all! el are dreptate si chiar daca mai greseste o exprimare 2 ii ptr k nah...se mai intampla!!!!! io raman la parerea mea de mai sus...esti genial!

    RăspundețiȘtergere
  13. nu am ce sa comentez la ceea ce a`ti spus mai sus .. dar talentul meu literar lasa de dorit pt. ca nu am unul .. si nici nu am pretins sa am unul. modul in care incerc sa par amuzat este modul in care ma amuz eu ... iar limbajul rudimentar are rolul lui in acest gen de "umor". daca razi la knock knock jokes bravo tie ... eu posed un alt fel de umor. asa cum eu itzi respect tie opinia despre ceea ce scriu eu .. respecta si tu diversitatea! iar prostia mea incomensurabila oke ... macar posed ceva .. macar pot sa imi exprim o idee .. proasta sau buna cum o fi ea! incearca sa privesti ceea ce scriu prin ochii mei si incearca sa observi lucrul pe care il condamn eu. nu este in nici un caz faptul ca femeile in varsta folosesc mijloacele de transport in comun. e cu totul altul.

    in fine, mersi de commenturi nu de alta dar prin critica ma ajutati sa ma cunosc si sa va cunosc! si va mai astept pe la mine!

    Va pupa Nelu!

    RăspundețiȘtergere
  14. rusky, esti retard cu diploma.

    RăspundețiȘtergere
  15. multumesc anonim! ma usurez tacticos si pe parerea asta a ta! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. anonimul asta difera de ceilalati, asa ca vezi ca suntem chiar mai multi care ne minunam de ipocrizia ta. : )

    RăspundețiȘtergere
  17. acesta este un blog deci poate sa se exprime cum vrea el si in legatura cu ce vrea el!trebuie sa fiti foarte frustrati toti care comentati(de rau):)
    si da...sunt de acord cu tot ce zici despre "tanti babe"

    RăspundețiȘtergere
  18. anonim, tu si cu el trebuie sa fiti cei frustrati. nu subiectul e prost, ci felul cum il trateaza. ce minte trebuie sa ai ca sa nu-ti dai seama maniera in care e scris?! ma cutremur la imbecilitatile voastre, astora care "luati apararea".

    RăspundețiȘtergere
  19. imi dau seama de maniera in care este scris dar nu asta ar trebui sa conteze.conteaza subiectul abordat.daca nu-ti place felul in care este scris asta e...treci mai departe.cand am citit am facut abstractie de gramatica s.a.m.d. si am inteles mesajul.ma bucur ca-ti dai seama ca nu e subiectul prost.blogul nu e facut sa ofere lectii de gramatica ci niste idei personale.

    RăspundețiȘtergere
  20. frate ai dreptate. micile tale satane sunt aiurea. rau. dar nu toate sunt asa. postul tau e aproape ok, duce la extrema problema, pentru mai mult umor.

    dar o faci intr-un mod abuziv si lipsit de scrupule. ok, ai o parere. dar nu generaliza. plus ca, ai scris in repetate randuri ca vrei sa moara? chiar vrei asta?

    daca da, imi pare rau pentru tine.
    daca nu, esti patetic.

    __
    pt anonimii de mai sus (ambele tabere): macar aveti destul caracter (sau 'sange in...' ca sa-l multumesc si pe blogger) sa va scrieti numele. si nu mai fiti extremisti.

    Daca ai avut rabdare sa citesti asta, poate ai invatat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  21. da tiby, mersi de comment. ai dreptate si tu, intradevar nu vreau nici sa moara nici sa traiasca .. m`i se rupe ... generalizez ... da ii o prostie poate si chiar pt. umor, in schimb singurele cu care interactionez oarecum sunt acelea care ma enerveaza.

    faza cu MORI! e o chestie care circula prin gasca noastra si este o chestie ironic ... in mare parte doar o mana de oameni familiarizati cu ea o inteleg. imi cer scuze ca ati inteles total altceva ....

    blogul era intentionat initial pt. mine si grupul meu restrans de prieteni care se amuzau pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  22. de indata ce ma enerveaza ceva indeajuns sa scriu despre el! :P

    urmeaza ceva ... dar nush cand .. tre sa vina chefu!

    RăspundețiȘtergere
  23. Am decis sa abordez problema in acelasi stil in care ai scris blogul acesta(desii, nimeni nu o sa ma vada niciodata spunand asta, cateodata e nevoie sa vorbesti cu omul pe limba lui)...

    Maaah, futa-te Armata Rosie! pana nu e prea taaarziu...lasa-le pe babe, jeeeeez mergi pe jos! Cumpara-ti apa sfintita, uita de micile tale "satane". Gaseste-ti un hobby, scrie despre cat de mult sunete, culori, ritmuri, zgomote, soapte...orice...dar ai epuizat demult subiectul ca inca nu avem si noi un loc numit "Florida", unde sa mearga si ai nostrii sa-si cheltuie pensia...si sa moara.
    Ideile vor venii, iti trebuie doar antrenament...dar chestia asta cu babele, gues what? nu e!
    Succes cu urmatoarele post-uri!

    RăspundețiȘtergere
  24. Vai cat ma enerveaza babele in viata...
    Cand le vad mi se pune pata rau,rau
    Sa le gadil cu toporul sau cu fierastraul?
    :-"

    RăspundețiȘtergere
  25. genial blog...bravo...:D
    Miruna

    RăspundețiȘtergere
  26. eu am vazut si cu mini si cu casti in urechi,music matters http://www.youtube.com/watch?v=n-U4Pd4MqYk :):P

    RăspundețiȘtergere
  27. essti cel mai tare...am vazut articolu cum sa bei bere pe club flex arad...marfa nu mai pot de ras... :)))

    RăspundețiȘtergere